Een sloep huren: eenvoudig en comfortabel

Huur een sloep voor enkele uren of meer en vaar heerlijk door de Leidse grachten of naar de prachtige Kagerplassen! U boekt uw sloep op deze site of komt voor uw boeking bij ons langs op de Blauwpoortsbrug 1 Leiden. Onze sloepen zijn elektrisch, stil, goed wendbaar en makkelijk te bedienen.

Zelf varen

Onze sloepen bieden plaats aan 6, 8 of 12 personen. Voor vertrek geven we u een heldere uitleg over het varen, de regels op het water en een voorstel voor een aantrekkelijke route door Leiden en eventueel de Kagerplassen.

De schipper moet minimaal 21 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldige legitimatie. Een vaarbewijs is voor onze sloepen niet nodig. De sloepen zijn elektrisch. Ze zijn stil, goed wendbaar en makkelijk te bedienen.

Heerlijk om aan boord een smakelijk broodje of borrelhapjes te eten en/of een lekker fris drankje te nuttigen. Bij uw boeking kunt u ook direct uw catering bestellen.

Boeken

U boekt uw tijdslot voor het huren van een sloep door direct online te boeken en te betalen. De borg betaalt u vlak voor vertrek bij het afhandelen van de administratie. Bij uw boeking krijgt u ook een link naar handige informatie voor een ontspannen vaartocht.

Praktisch

Zorg dat u 10-15 minuten voor de gereserveerde vertrektijd aanwezig bent voor de administratieve afhandeling en de vaarinstructies. De borg (€ 150, aanbetaling op het eigen risico van € 250) betaalt u voor vertrek. Dit kan contant of via de pin. Als u de borg pint en de boot in dezelfde goede staat terugkomt, pinnen wij deze direct terug op uw rekening.

Lees ook onze huisregels en algemene voorwaarden door.