Stel hier uw Vrijblijvende Aanvraag samen

Tijdelijke maatregelen Corona / COVID19

M.i.v. 28 november bent u verplicht uw Coronapas door ons te laten scannen, moet er 1,5 meter afstand gehouden worden tussen verschillende huishoudens en moet u uw mondkapje dragen bij het verplaatsen aan boord. Lees hier de voorwaarden waaronder u kunt reserveren: tijdelijke maatregelen Groepsarrangement.

Let op:Ons loket op de Blauwpoortsbrug is t/m 17 december gesloten op maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag zijn wij wel geopend. Aanvragen voor doordeweekse dagen nemen we uiteraard wel in behandeling.

____________________________________________

Extra's

Bij uw aanvraag kunt u in stap 2 aangeven of u catering voor aan boord bij wilt bestellen.

Annuleren

Aan het annuleren van een groepsvaart, binnen 7 dagen voor vertrek, zijn kosten verbonden. Zie hier de annuleringsvoorwaarden.

Varen

Onze schipper vaart u langs de mooiste plekken in Leiden en de Kagerplassen. U kunt indien gewenst uw eigen hapjes en drankjes meenemen of bestel uit onze upsell. In het hoogseizoen is het minimaal 2 uur varen, in het laagseizoen 1,5 uur. Prijs: €175 per uur varen.

High Tea met varen

Een ontvangst met prosecco en heerlijke High Tea in onze GastroPub, gecombineerd met een uur varen door mooi Leiden. Bekijk op onze site de uitgebreide omschrijving! €55,- p.p.