Stel hier uw Vrijblijvende Aanvraag samen

Extra's

Bij uw aanvraag kunt u in stap 2 aangeven of u catering bij wilt bestellen, voor aan boord.

Annuleren

Aan het annuleren van een groepsvaart, binnen 7 dagen voor vertrek, zijn kosten verbonden. Zie hier de annuleringsvoorwaarden.

Groepsvaart

Onze schipper vaart u langs de mooiste plekken in Leiden en de Kagerplassen. U kunt indien gewenst uw eigen hapjes en drankjes meenemen of bestel uit onze upsell. In het hoogseizoen is het minimaal 2 uur varen, in het laagseizoen 1,5 uur. Prijs vanaf €195 per uur varen.

Groepsvaart met lunch

Onder het genot van diverse broodjes en drankjes vaart onze schipper u langs de mooiste plekken in Leiden en omstreken. De lunch bestaat uit vers brood van de lokale Friese bakker met onder meer hummus, avocado, en zalm met roomkaas.

Groepsvaart met High Tea

Een gezellige bezigheid, zowel in de winter als de zomer. Laat u aan boord verrassen door onze hartige en zoete hapjes met uiteraard mooie verschillende thee soorten. Een unieke ervaring om te delen met vrienden of familie.

Groepsvaart met borrelhappen

Varen over de Leidse grachten en tegelijkertijd genieten van borrelhappen en koude dranken? Dit kunnen wij voor u regelen. Het perfecte uitje om het weekend in te luiden met familie, vrienden of collega’s.