Varen met uw gezelschap

Comfortabel varen en van de bruisende en historische stad Leiden genieten. Dat kan met de groepsvaarten van Bootjes en Broodjes. De schipper kan u interessante verhalen vertellen. Met een iets langere vaartocht kunt u ook heerlijk doorvaren naar de Kagerplassen.

Het arrangement Varen onder Corona resticties

Tijdelijke maatregelen Corona / COVID19

Vanaf 1 juni kunnen wij op beperkte schaal en onder strikte voorwaarden weer groepsvaarten aanbieden. Lees de voorwaarden waaronder u kunt reserveren: tijdelijke maatregelen.

____________________________________________

Comfortabel varen met schipper doet u bij Bootjes en Broodjes. Vaart met een van onze schippers die u boeiende verhalen over de stad kan vertellen. Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Deze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Dus zowel in de zomer- als winterperiode is het fijn varen met Bootjes en Broodjes.

Met dit arrangement kunt u uw eigen hapjes en drankjes meenemen. Wilt u toch liever dat wij dat regelen? In de volgende stap "extra" kunt u aanvullende hapjes en drankjes bestellen of kijk bij onze andere arrangementen.

U kunt zelf kiezen hoe lang u wilt varen. Het minimum is 1 uur. Duurt het vaartje 1,5 uur of langer dan kunnen wij ook naar de Kagerplassen varen.

Kosten arrangement Varen onder voorschriften Corona:

  • t/m 5 personen:    
€  75 per uur,
  • t/m 9 personen:    
€ 115 per uur,
  • meer dan 9 personen?    
wij doen u een voorstel in de vrijblijvende offerte
Afhankelijk van het aantal personen wordt er een geschikte boot voor u gekozen

Link terug naar overzicht arrangementen.