Driegangendiner met vaartocht

Een mooi driegangendiner dat u begint aan boord en afsluit in onze sfeervolle gastropub. Aangevuld met amuses, passende wijnen en dranken. Zowel in de zomer als winter een aanrader.

Het arrangement Driegangendiner

U wordt ontvangen voor een prosecco met amuse in onze sfeervol aangeklede Gastropub. Vervolgens varen we een vaartocht van ca. 45 minuten door de stad langs mooie en historische plekjes in Leiden, terwijl u aan boord geniet van het voorgerecht met een goed glas wijn. In onze gastropub aan de wal serveren we het hoofdgerecht en dessert. Het driegangendiner is aan te vullen met een warm tussengerecht, kaasplank en/of koffie complet. Dit kunt u in de aanvraag aangeven bij stap "extra". Het arrangement is inclusief passende wijnen, bieren, frisdranken en water. U maakt vooraf keuze uit het voor- hoofd en nagerecht. Kijk  hier voor de menukaart. In totaal duurt dit arrangement ongeveer 3,5 uur. 

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met ons arrangement Driegangendiner is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Wat krijgt u bij het Diner Arrangement?

Dit arrangement bestaat uit een mooi samengesteld drie gangen menu inclusief drankjes. Rekeninghoudend met het seizoen en lokale ondernemers.

  • U wordt ontvangen voor een prosecco met amuse in onze sfeervol aangeklede Gastro-pub.
  • Vervolgens varen we een korte tocht door de stad langs mooie en historische plekjes in Leiden, aan boord het voorgerecht met een goed glas wijn.
  • Dan staat onze gastropub tot uw beschikking om verder te dineren. We serveren daar het hoofdgerecht en dessert.
  • Aan te vullen met een warm tussengerecht, kaasplank en/of koffie complet. Dit kunt u in de aanvraag aangeven bij stap "extra".
  • Inclusief passende wijnen, bieren, frisdranken en water.
  • U maakt vooraf keuze uit het voor- hoofd en nagerecht. Kijk hier voor de menukaart.

Kosten Arrangement Diner

  • van 15 t/m 28 personen*:    
€ 75,00 per persoon
* Wilt u met minder dan 15 personen varen? Dat kan. Vraag onze vrijblijvende offerte aan. Dineren in onze Gastropub is comfortabel t/m ongeveer 28 personen.

Link terug naar overzicht arrangementen.