Varen met zalige zoetigheden

Onze schipper vaart u door de levendige binnenstad van Leiden. De lekkerste zoete lekkernijen staan voor u klaar aan boord. Of u nu een zussendag, vriendinnenweekend of bedrijfsuitje heeft: het wordt een smakelijke vaartocht!

Arrangement Zoetigheden

De vaartocht van een uur voert u langs de gezellige binnenstad en langs de mooiste plekjes van Leiden. Koffie en thee met diverse smaakjes staan klaar en worden begeleid door een assortiment zoetigheden: macaron, brownie, pastel del nata en hollandse koekjes.

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met ons arrangement Zoetigheden is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Kosten Arrangement Zoetigheden

  • van 8 t/m 20 personen*:    
€ 18,50 per persoon
  • 21 t/m 65 personen:
€ 17,50 per persoon
  • meer dan 65 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* Uiteraard kunt u ook met minder dan 8 personen dit arrangement boeken. U betaalt echter voor het minimum aantal van 8 personen. Indien u dit niet wilt kunt u misschien kiezen voor een alleen varen groepsvaart of een rondvaart.

Link terug naar overzicht arrangementen.