Varen met chocomelk en glühwein

De winter komt eraan, ideaal voor een heerlijk warme chocomelk en glühwein aan boord in onze comfortabele boot. Onze schipper vaart u door het gezellige Leiden en vertelt u mooie verhalen.


De Warme Winter Vaart

Het wordt weer kouder en het knusse Leiden maakt zich op voor de winter. Een ideaal moment om een mooie winterse vaart te maken in een overdekt en verwarmde boot.

Wij varen u een uur door de stad. Aan boord staat er heerlijke warme chocolade melk, met of zonder slagroom, en glühwein klaar. Wat lekkere koekjes en een zoutje mag hier uiteraard niet aan ontbreken.

  • warme chocomelk en warme glühwein
  • slagroom
  • lekkere koekjes en zoutjes

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met broodjes aan boord is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Standaard vaartijd bij dit arrangement:  1 uur.

Kosten arrangement Broodjes

  • van 8 t/m 20 personen*:    
€ 18,50 per persoon
  • 21 t/m 65 personen:
€ 17,50 per persoon
  • meer dan 65 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* Uiteraard kunt u ook met minder dan 8 personen dit arrangement boeken. U betaalt echter voor het minimum aantal van 8 personen. Indien u dit niet wilt kunt u misschien kiezen voor een alleen varen groepsvaart of een rondvaart.

Link terug naar overzicht arrangementen.