Varen met broodjes aan boord

Met ons Arrangement Broodjes bieden wij een goed verzorgde lunch aan boord. Onze schipper vaart u door het mooie Leiden terwijl u geniet van verse en rijk belegde broodjes.

Winter Actie!

Vaart u tussen 11 november 2019 en 31 januari 2020? Lees hieronder over onze gezellige Winter Actie!

Het arrangement Broodjes

Onze schipper vaart u in 1,5 uur door de historische binnenstad van Leiden en mogelijk een stukje over de Kagerplassen. Het arrangement Broodjes bestaat verder uit onderstaande kwaliteitsproducten. U kunt deze aanvullen met bijvoorbeeld onze huisgemaakte soep of een passende wijn. In het volgende scherm "extra" kunt u hiervoor uw keuze aangeven.

  • Vers gebakken waldkorn, mais en ciabatta-broodjes van de Friese bakker Us Bertus
  • Belegd met oude kaas, humus/avocado, boerenbrie, surinaamse pittige eiersalade, tonijnsalade en zalm met roomkaas. Aangevuld met lollo verde sla, komkommer, tomaatjes en een lekkere dressing
  • Krentenbollen
  • Vers gezette koffie, diverse theesoorten, vers geperste jus en mineraalwater

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met broodjes aan boord is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Kosten arrangement Broodjes

  • van 8 t/m 20 personen*:    
€ 29,50 per persoon
  • 21 t/m 65 personen:
€ 27,50 per persoon
  • meer dan 65 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* Uiteraard kunt u ook met minder dan 8 personen dit arrangement boeken. U betaalt echter voor het minimum aantal van 8 personen. Indien u dit niet wilt kunt u misschien kiezen voor een alleen varen groepsvaart of een rondvaart.

Feestelijke ontvangst met prosecco bij winterse vaartocht

Boekt u nu een arrangement met Broodjes, High-Tea of Soup & Pie waarbij u vaart tussen 11 november en 31 januari, dan krijgt u van ons een feestelijke ontvangst met prosecco cadeau! Ideaal voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s.

We ontvangen u met uw gezelschap vanaf 12 personen in onze sfeervolle Gastropub aan de Morsstraat met een glas prosecco, waarna u aan boord stapt van uw overdekte en verwarmde boot. Varend door de historische stad Leiden geniet u comfortabel van een van onze arrangementen. U kunt kiezen uit:


  • het smakelijke arrangement Broodjes, met rijk belegde verse broodjes
  • het gezellige arrangement High-tea, met prachtige zoete en hartige gerechtjes
  • het winterse arrangement Soup & Pie, met een huisgemaakte soep en overheerlijke pastei.

Vaart u met een groep van 8 tot 12 personen? Dan bieden wij u aan boord een heerlijk glas prosecco aan.


Link terug naar overzicht arrangementen.