Varen met broodjes aan boord

Met ons Arrangement Broodjes bieden wij een goed verzorgde lunch aan boord. Onze schipper vaart u door het mooie Leiden terwijl u geniet van verse en rijk belegde broodjes.

Het arrangement Broodjes

Onze schipper vaart u in 1,5 uur door de historische binnenstad van Leiden en mogelijk een stukje over de Kagerplassen. Het arrangement Broodjes bestaat verder uit onderstaande kwaliteitsproducten. U kunt deze aanvullen met bijvoorbeeld onze huisgemaakte soep of een passende wijn. In het volgende scherm "extra" kunt u hiervoor uw keuze aangeven.

  • Vers gebakken waldkorn, mais en ciabatta-broodjes van de Friese bakker Us Bertus
  • Belegd met oude kaas, humus/avocado, boerenbrie, surinaamse pittige eiersalade, tonijnsalade en zalm met roomkaas. Aangevuld met lollo verde sla, komkommer, tomaatjes en een lekkere dressing
  • Krentenbollen
  • Vers gezette koffie, diverse theesoorten, vers geperste jus en mineraalwater

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met broodjes aan boord is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Standaard vaartijd bij dit arrangement:  1,5 uur.

Kosten arrangement Broodjes

  • van 8 t/m 20 personen*:    
€ 29,50 per persoon
  • 21 t/m 65 personen:
€ 27,50 per persoon
  • meer dan 65 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* Uiteraard kunt u ook met minder dan 8 personen dit arrangement boeken. U betaalt echter voor het minimum aantal van 8 personen. Indien u dit niet wilt kunt u misschien kiezen voor een alleen varen groepsvaart of een rondvaart.

Link terug naar overzicht arrangementen.