Varen met soep en pastei

Vaartocht van 1,5 uur met onze schipper met aan een boord een met zorg klaargemaakte soep en overheerlijke pastei. Dit arrangement is ook uitstekende geschikt voor de koudere maanden.

Winter Actie!

Vaart u tussen 11 november 2019 en 11 januari 2020? Lees hieronder over onze gezellige Winter Actie!

Het arrangement Soup & Pie

U vaart 1,5 uur met onze schipper door Leiden en eventueel een stukje over de Kagerplassen. Aan boord geniet u van een warme lunch bestaande uit soep en pastei. De soepen passen we zoveel mogelijk aan aan de seizoenen. Het arrangement is goed aan te vullen met verse koffie of een mooie wijn. In het volgende scherm "extra" kunt u hiervoor uw keuze aangeven. De lunch met soep en pastei bestaat uit

  • Onze eigengemaakte doperwtensoep
  • Een verrassend lekkere bladerdeegpastei, keuze uit pittige linzenvulling of steak/guinnesvulling (u kunt de gewenste aantallen in een latere stap in het opmerkingenveld invullen, anders zorgen wij voor de helft van beiden)
  • Een groene salade met kruidendressing
  • diverse sappen en mineraalwater

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met Soup & Pie aan boord is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Kosten arrangement Soup & Pie

  • van 8 t/m 20 personen*:    
€ 32,50 per persoon
  • 21 t/m 65 personen:
€ 29,50 per persoon
  • meer dan 65 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* Wilt u met minder dan 8 personen varen? Dat kan. U betaalt echter voor het minimum aantal van 8 personen. Of kies voor een alleen varen groepsvaart of rondvaart.

Feestelijke ontvangst met prosecco bij winterse vaartocht

Boekt u nu een arrangement met Broodjes, High-Tea of Soup & Pie waarbij u vaart tussen 11 november en 11 januari, dan krijgt u van ons een feestelijke ontvangst met prosecco cadeau! Ideaal voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s.

We ontvangen u met uw gezelschap vanaf 12 personen in onze sfeervolle Gastropub aan de Morsstraat met een glas prosecco, waarna u aan boord stapt van uw overdekte en verwarmde boot. Varend door de historische stad Leiden geniet u comfortabel van een van onze arrangementen. U kunt kiezen uit:


  • het smakelijke arrangement Broodjes, met rijk belegde verse broodjes
  • het gezellige arrangement High-tea, met prachtige zoete en hartige gerechtjes
  • het winterse arrangement Soup & Pie, met een huisgemaakte soep en overheerlijke pastei.

Vaart u met een groep van 8 tot 12 personen? Dan bieden wij u aan boord een heerlijk glas prosecco aan.


Link terug naar overzicht arrangementen.