Varen met ons 12 Uurtje

Vaartocht van 1,5 uur met onze schipper met aan een boord een met zorg klaargemaakte soep en overheerlijke pastei. Dit arrangement is ook uitstekende geschikt voor de koudere maanden.

Het arrangement Twaalf Uurtje

U vaart 1,5 uur met onze schipper door Leiden en eventueel een stukje over de Kagerplassen. Aan boord geniet u van een warme lunch bestaande uit soep en heerlijke pastei. De soepen passen we zoveel mogelijk aan aan de seizoenen. Het arrangement is goed aan te vullen met verse koffie of een mooie wijn. In het volgende scherm "extra" kunt u hiervoor uw keuze aangeven. De lunch met soep en pastei bestaat uit

  • Lekkere soep van het seizoen, vraag naar de mogelijkheden
  • Een verrassend lekkere bladerdeegpastei, keuze uit pittige linzenvulling of steak/guinnesvulling (u kunt de gewenste aantallen in een latere stap in het opmerkingenveld invullen, anders zorgen wij voor de helft van beiden)
  • Een groene salade met kruidendressing
  • Diverse sappen en mineraalwater

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met warme lunch - het 12 Uurtje - aan boord is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Standaard vaartijd bij dit arrangement:  1,5 uur.

Kosten arrangement Twaalf Uurtje

  • van 8 t/m 20 personen*:    
€ 32,50 per persoon
  • 21 t/m 65 personen:
€ 29,50 per persoon
  • meer dan 65 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* Wilt u met minder dan 8 personen varen? Dat kan. U betaalt echter voor het minimum aantal van 8 personen. Of kies voor een alleen varen groepsvaart of rondvaart.

Link terug naar overzicht arrangementen.