Afstudeerborrel of promotieborrel op het water

Afgestudeerd of gepromoveerd? Dat wilt u natuurlijk feestelijk vieren. Onze schipper haalt u op bij het Academiegebouw en vaart u met heerlijke luxe hapjes en Prosecco door de stad Leiden. 

Arrangement Afstudeerborrel

Na uw afstuderen of promotie kunt u bij het Academiegebouw op onze boot opstappen. Onze schipper vaart u en uw gezelschap een uur door de sfeervolle binnenstad. Er zijn feestelijke, luxe hapjes aan boord. Daarnaast zijn er twee glazen Prosecco en mineraalwater voor uw gasten. U wordt afgezet aan de Blauwpoortsbrug.

Wij beschikken over meerdere comfortabele boten voor groepsvaarten. Met welke boot/boten wij varen is afhankelijk van de grootte van uw groep. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen. Varen met ons arrangement Afstudeer- of promotieborrel is dus ook een ideaal uitje in de winterperiode.

Standaard vaartijd bij dit arrangement:  1 uur.

Kosten Arrangement Afstudeer- of promotieborrel

  • van 8 t/m 20 personen*:    
€ 29,50 per persoon
  • 21 t/m 65 personen:
€ 27,50 per persoon
  • meer dan 65 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* Uiteraard kunt u ook met minder dan 8 personen dit arrangement boeken. U betaalt echter voor het minimum aantal van 8 personen. Indien u dit niet wilt kunt u misschien kiezen voor een alleen varen groepsvaart of een rondvaart.

Link terug naar overzicht arrangementen.