Heerlijke High Tea met vaartocht

Een gezellige bezigheid voor als de dagen korter en kouder worden: een uitgebreide High Tea in onze GastroPub, aangevuld met een uurtje varen door de mooie stad Leiden.

In het kort:

Allereerst wordt u ontvangen met een feestelijk glaasje prosecco en wat hartige koekjes in onze sfeervolle Gastropub. Vervolgens stapt u aan boord van een van onze comfortabele boten voor een uurtje varen door de gezellige stad Leiden. Indien nodig is de boot overdekt en verwarmd. Aan boord serveren wij een huisgemaakte seizoenssoep samen met wat vers knoflookbrood. Eenmaal terug in de Gastropub geniet u van onze heerlijke high tea. De middag vliegt voorbij terwijl u geniet van ons bijzondere thee assortiment en verschillende zoete en hartige hapjes.

Het arrangement High Tea met varen

  • U wordt ontvangen met een glaasje prosecco en wat hartige koekjes in onze sfeervol aangeklede Gastropub. U kunt hier gedurende een half uur gebruik maken van onze faciliteiten.
  • Vervolgens varen we gedurende een uur een tocht door de stad langs mooie en historische plekjes in Leiden. Aan boord geniet u van onze huisgemaakte seizoenssoep met lekker vers knoflookbrood. Onze boten kunnen zowel open als overdekt en eventueel verwarmd varen.
  • Terug in onze Gastropub serveren we de high tea. Deze bestaat uit een combinatie van heerlijke hartige en zoete lekkernijen, mooie theesoorten en water. Voor de hightea trekken we maximaal twee uur uit.

      - Drie verschillende fingersandwiches, afhankelijk van het seizoen
      - Huisgemaakte scones, clotted cream en sinaasappel marmelade
      - Heerlijke chocolaatjes
      - American pancakes met creme anglaise en rood fruit
      - Ambachtelijke brownies met walnoot
      - Warme Pastel de Nata
      - Crudité met knoflook/citroen yoghurt dip
      - Diverse luxe theesoorten

  • De High Tea is aan te vullen met onze huiswijn, prosecco, bier en frisdrank. Dit kunt u in de aanvraag aangeven bij stap "extra". Het arrangement is inclusief thee en water.
  • In totaal duurt dit arrangement ongeveer 3,5 uur.

Kosten Arrangement High Tea met varen *:

  • 10 t/m 30 personen:
€ 55,- per persoon
  • meer dan 30 personen:    
prijsopgave volgt in vrijblijvende offerte
* U maakt met dit arrangement gebruik van onze GastroPub. Daarom is een geldige coronapas verplicht voor toegang.
* Het betalen van een voorschot van 25%, uiterlijk een week voor de boekingsdatum, is vereist.
* Uiteraard kunt u ook met minder dan 10 personen dit arrangement boeken. U betaalt echter voor het minimum aantal van 10 personen. Indien u dit niet wilt kunt u misschien kiezen voor een alleen varen groepsvaart of een rondvaart.

Link terug naar overzicht arrangementen.