Onze rondvaart: een aangename belevenis

Ontdek de mooiste plekjes van Leiden in 50 minuten vanuit onze comfortabele boot. Samen met onze schipper die u met verve over de stad vertelt, geniet u in een persoonlijke sfeer van wat Leiden te bieden heeft. Gaat u binnenkort naar de Keukenhof? Goed idee om de Keukenhof Lisse te combineren met de mooie stad Leiden en een rondvaart bij ons!

rondvaart Leiden Bootjes en Broodjes

Belevenis

Onze sloepen zijn elektrisch en dus heerlijk geruisloos. Wij varen met kleine gezelschappen zodat we langs de mooiste plekken van de stad komen, die allemaal weer hun eigen, bijzondere verhaal kennen. De schippers van Bootjes en Broodjes vertellen er met verve over tijdens de rondvaarten.

Wilt u broodjes of drankjes mee voor onderweg? Geef uw keuze door bij de bestelling van uw rondvaarttickets. Deze ligt dan vlak voor vertrek klaar op de Blauwpoortsbrug, uw vertrek- en eindpunt van de rondvaart.

Maakt u liever met uw eigen gezelschap een vaartocht door Leiden of omgeving? Eventueel met een lekkere lunch of high tea? Kijk bij onze groepsvaarten!

Herfst en winter

Ook in de herfst en in de winter varen wij reguliere rondvaarten. U kunt ook reserveringen maken voor groepsvaarten. U zit dan comfortabel overdekt en indien nodig is de boot aangenaam verwarmd. Bij ijs en ijsvorming varen we niet.

Innovatief dak

Met mooi weer varen we met een open boot. Met minder mooi gaat er een ingenieus dak op onze rondvaartboten, zodat altijd comfortabel gevaren kan worden. Op onderstaand filmpje laat de bouwer van de boot goed zien hoe mooi het dak werkt met de vele bruggen die Leiden rijk is.