De High Tea Vaart

Het kan weer! Genieten van Leiden en de Kagerplassen met een heerlijke high tea. Zo lang het weer het vereist in een comfortabele overdekte en verwarmde boot, anders varen we lekker open. Sluit je aan bij deze speciale tocht!

overdekte rondvaarten en groepsvaarten Leiden

Diverse zondagen om 14:30 uur vertrekt deze special vanaf onze locatie op de Blauwpoortsbrug in Leiden. Twee uur lang vaart u door gezellig Leiden en bij mooi weer een stukje over de Kagerplassen.

Aan boord is het comfortabel en presenteren wij voor u onze high tea zoals u van ons gewend bent. Alhoewel... we blijven natuurlijk nieuwe lekkere dingen uitproberen en toevoegen dus laat u fijn verrassen. In elk geval hebben we mooie theesoorten en heerlijke hartigheden en zoetigheden.

Indien gewenst kunt u deze tocht tijdens het bestelproces aanvullen met bijvoorbeeld een lekker glaasje prosecco of een van onze huiswijnen.

Kosten

  • volwassenen: € 37,50 p.p.
  • kinderen < 12 jaar: € 32,50 p.p.

Vertrekdata: zie onze agenda
Vertrektijd: 14:30 uur
Duur: 2 uur

Uiteraard is deze special ook als groepsvaart te boeken op een voor u gewenst tijdstip, ideaal voor bijvoorbeeld een familie-uitje of eindejaarsbijeenkomst!.