Een sloep huren: eenvoudig en flexibel

Huur een sloep voor enkele uren of een hele dag en vaar heerlijk door de Leidse grachten of naar de prachtige Kagerplassen! Onze sloepen zijn elektrisch en daardoor stil, goed wendbaar en makkelijk te bedienen.

Zelf varen

Onze sloepen bieden plaats aan 6 volwassenen. Zijn er kleine kinderen in uw gezelschap, dan zijn in overleg soms 7 of 8 personen mogelijk. Voor vertrek geven we u een heldere uitleg over het varen, de regels op het water en een voorstel voor een aantrekkelijke route door Leiden en eventueel de Kagerplassen.

De schipper moet minimaal 21 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldige legitimatie. Een vaarbewijs is voor onze sloepen niet nodig. De sloepen zijn elektrisch. Ze zijn stil, goed wendbaar en makkelijk te bedienen.

Bekijk onze arrangementen voor ontbijt, lunch, high tea of feestelijke borrel aan boord.

Vaker een sloep huren? Kies dan voor onze voordelige 10-urenkaart! Hiermee kunt u ook een uurtje varen.

sloep huren Leiden

Praktisch

Zorg dat u 10-15 minuten voor de gereserveerde vertrektijd aanwezig bent voor de administratieve afhandeling en de vaarinstructies. De huur en borg (€ 150, aanbetaling op het eigen risico van € 250) betaalt u voor vertrek. Dit kan contant of via de pin. Als u de borg pint en de boot in dezelfde goede staat terugkomt, pinnen wij deze direct terug op uw rekening.

Lees ook onze huisregels en algemene voorwaarden door.