Voorwaarden bij annuleren

Het kan voorkomen dat u onverwacht verhinderd bent voor uw Rondvaart, Special, Groepsvaart of Sloephuur. U kunt u reservering of boeking verplaatsen, annuleren of omboeken. Daaraan zijn kosten verbonden.

Verzoek tot annuleren of verplaatsen? Uitsluitend via mail aan info@bootjesenbroodjes.nl. Voeg naast uw verzoek uw reserveringsbevestiging toe.

Rondvaart en Special

U kunt uw gekochte tickets tot één dag voor vertrek annuleren of, indien mogelijk, verplaatsen. De verwerkingskosten bedragen 20%, met een minimum van €5, per wijziging.

Sloephuur

Omboeken of annuleren kan tot een dag voor vertrek:

  • tot 72 uur voor vertrek bedragen de verwerkings- en administratieve kosten €10,- per sloep
  • tot 24 uur voor vertrek bedragen deze kosten €20,- per sloep.
  • binnen 24 uur voor vertrek is restitutie (tenzij gebruik gemaakt kan worden van de slecht weer regeling) niet mogelijk.

Aanvraag tot annuleren/verplaatsen gaat uitsluitend via email naar info@bootjesenbroodjes.nl, met vermelding van de boekingsgegevens.

Bij regen en hevige wind is annuleren op de dag van vertrek kosteloos mogelijk. Indien u drankjes of andere catering hebt geboekt, worden die automatisch kosteloos geannuleerd. De verhuurder stelt op die dag vast of de weersomstandigheden dusdanig zijn dat u kosteloos kunt annuleren.

Groepsvaart

Wanneer u uw vaartocht wilt annuleren kan dit kosteloos tot en met 7 dagen voor vertrek. Bij annulering tussen 7 dagen en 72 uur voor vertrek brengen wij 25% van het totaal bedrag in rekening. Bij annulering tot en met 24 uur voor aanvang van de tocht brengen wij 50% van het totaal bedrag in rekening. Annuleren korter dan 24 uur van tevoren is niet meer mogelijk en zijn wij genoodzaakt de totale kosten van de groepsvaart in rekening te brengen.

Heeft u catering bij uw privétocht geboekt dan kan dit kosteloos geannuleerd worden tot 72 uur voor vertrek. In verband met de inkoop brengen wij 75% tot 100% van de kosten in rekening wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.