Voorwaarden bij annuleren

Het kan voorkomen dat u onverwacht verhinderd bent voor uw Rondvaart, Special, Groepsvaart of Sloephuur. U kunt u reservering of boeking verplaatsen, annuleren of omboeken. Daaraan zijn kosten verbonden.

Verzoek tot annuleren of verplaatsen? Uitsluitend via mail aan info@bootjesenbroodjes.nl. Voeg naast uw verzoek uw reserveringsbevestiging toe.

Rondvaart

U kunt uw gekochte tickets tot één dag voor vertrek annuleren of, indien mogelijk, verplaatsen. De verwerkingskosten bedragen 20%, met een minimum van €5, per wijziging.

Heeft u catering bij uw Rondvaart of Special geboekt dan kan dit kosteloos geannuleerd worden tot 72 uur voor vertrek. In verband met de inkoop brengen wij 75% tot 100% van de kosten in rekening wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.

Sloephuur

Omboeken of annuleren tijdslot sloep:

1.  Dit kan tot 24 uur voor vertrek:

a. Met onze annuleringsregeling kan dit (inclusief eventuele catering) eenmalig kosteloos. Bij het boeken kunt u deze regeling afsluiten onder stap “Extra’s”. De kosten bedragen €7,50 , €10,- of €12,50, afhankelijk van de gekozen sloep en vaartijd.

b. De annulerings- en administratiekosten bedragen €15,- , €20,- of €25,- per sloep indien u geen annuleringsregeling heeft afgesloten (afhankelijk van de gekozen sloep en vaartijd).

2.  Binnen 24 uur voor vertrek is restitutie niet mogelijk, tenzij de “slecht weer regeling” geldt

3.  Slecht weer regeling: Bij regen en/of hevige wind is annuleren op de dag van vertrek kosteloos mogelijk. Indien u drankjes en/of andere catering hebt geboekt, worden die automatisch kosteloos geannuleerd. De verhuurder stelt op de dag van varen vast of de weersomstandigheden dusdanig zijn dat u kosteloos kunt annuleren.

Omboeken of annuleren indien u catering bij uw vaartje heeft geboekt:

4.  Voor het omboeken of annuleren van uw sloep gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden. Het annuleren van uw catering kan tot 72 uur voor vertrek gratis.

5.  Tot 24 uur voor vertrek is restitutie alleen mogelijk indien u een annuleringsregeling heeft afgesloten.

6.  Slecht weer regeling: Bij regen en hevige wind is annuleren op de dag van vertrek kosteloos mogelijk. Indien u drankjes of andere catering hebt geboekt, worden deze automatisch kosteloos geannuleerd. De verhuurder stelt op de dag van varen vast of de weersomstandigheden dusdanig zijn dat u kosteloos kunt annuleren.

Aanvraag tot annuleren/verplaatsen gaat uitsluitend via email naar info@bootjesenbroodjes.nl , met vermelding van uw boekingsgegevens.

Groepsvaart

Wanneer u uw vaartocht wilt annuleren kan dit kosteloos tot en met 7 dagen voor vertrek. Bij annulering tussen 7 dagen en 72 uur voor vertrek brengen wij 25% van het totaal bedrag in rekening. Bij annulering tot en met 24 uur voor aanvang van de tocht brengen wij 50% van het totaal bedrag in rekening. Annuleren korter dan 24 uur van tevoren is niet meer mogelijk en zijn wij genoodzaakt de totale kosten van de groepsvaart in rekening te brengen.

Heeft u catering bij uw privétocht geboekt dan kan dit kosteloos geannuleerd worden tot 72 uur voor vertrek. In verband met de inkoop brengen wij 75% tot 100% van de kosten in rekening wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.