Bereikbaar

Bootjes en Broodjes is gevestigd in het centrum van Leiden. Op loopafstand van het Centraal Station, parkeergarages, de Hortus Botanicus en diverse musea zoals Museum Volkenkunde, Museum de Lakenhal en Museum Boerhaave.

 

Trein:

Vanaf station Leiden Centraal is het 5 minuten lopen naar de Blauwpoortsbrug: verlaat het station via de centrumzijde. Loop steeds rechtdoor: Stationsweg, Steenstraat, Blauwpoortsbrug. U vindt ons brugwachtershuisje op de tweede brug die u tegenkomt.

Auto:

Bootjes en Broodjes ligt op enkele minuten lopen van

  • parkeergarage Centrum Morspoort, loop onder de Morspoort door. Aan het einde van de Morsstraat ziet u recht voor u ons brugwachtershuisje
  • parkeergarage Lammermarkt, loop via de Nieuwe Beestenmarkt rechtdoor over de eerste brug, verder door de Turfmarkt, daar hebt u gelijk rechts de tweede brug (Blauwpoortsbrug) waarop ons brugwachtershuisje staat

LET OP  Gebruik bij uw autonavigatie: Bloemfonteinstraat! (Anders wordt u midden door de stad geleid, waar de markt of andere activiteiten een obstakel kunnen vormen.)

Beide garages zijn betaald parkeren.

Katwijk

Verblijft u in een hotel, strandhuisje of andere locatie in Katwijk? Dan is onze mooie rondvaart in Leiden zeker een aanrader.