personeelsfeest Bootjes en Broodjes 2023

Onze vacatures

Openstaande functies 2024:

  • Schipper
  • Medewerker Sloepen

Schipper (minimaal 20 jaar oud)

Als schipper vaar jij met gezelschappen (groepsvaarten) en individuele opstappers (rondvaart) op onze moderne elektrische sloepen (tm 30 personen) over de grachten en singels. Aan boord draag jij de verantwoordelijkheid en zorg je voor gezelligheid! Vaarervaring is een pré. Tijdens de inwerk periode leer je onze boten en het water in en rondom Leiden goed kennen en wij brengen je het een en ander bij over de historie en actualiteiten van de stad!

Je bent representatief, je hebt flair en je kunt onze gasten met verve de verhalen vertellen over het Leiden van vroeger en de stad van nu, zowel in het Nederlands als in het Engels. Spreek je nog een andere vreemde taal, dan is dat zeker een pré. Bij voorkeur in bezit van vaarbewijs.

Het betreft een flexibele functie op oproepbasis die goed te combineren is met een studie of andere werkzaamheden.

Medewerker sloepenverhuur

Wie bij ons een sloep huurt om zelf mee te varen, mag rekenen op een gastvrije ontvangst en een goed verzorgde sloep. Als medewerker sloepenverhuur maak je de verhuurovereenkomsten in orde, geef je onze gasten instructies over het gebruik van de sloep, leg je de regels op het water uit en geef je hen tips over leuke routes. Daarnaast zorg je ervoor dat de boten bij terugkomst weer netjes gemaakt worden voor de volgende huurders. Als medewerker sloepenverhuur kun je doorstromen naar een baan als schipper of frontoffice medewerker

Het betreft een flexibele functie op oproepbasis die goed te combineren is met school, studie of andere werkzaamheden.

Meer informatie en solliciteren

Zie jij jezelf bij ons werken? Stuur een e-mail waarin je meer vertelt over jezelf en waarom je bij ons wilt werken met eventueel een CV naar tinus@bootjesenbroodjes.nl t.n.v. Tinus Jacobs.
Wil je meer informatie over één van bovenstaande functies of een combinatie? Bel dan naar 06 22 610 552 en vraag naar Tinus of Daan.