Groepsvaart Leiden Bootjes en Broodjes

Een groepsvaart door Leiden: Genieten met uw gezelschap!

Stel hieronder uw vrijblijvende aanvraag samen.

Met een groepsvaart hebt u onze boot geheel voor uw eigen gezelschap. Zomer en winter varen we u langs verrassende plekken, indien nodig overdekt én verwarmd. Onze schipper vertelt in het Nederlands en/of Engels met verve de mooiste verhalen over de historische binnenstad van Leiden of het typisch Hollandse Polderlandschap van de Kagerplassen. De route en op- en afstaplocatie kunnen we op uw wensen aanpassen. De minimum vaartijd is 1,5 uur. Onze boten zijn geschikt t/m 10, t/m 22 of t/m 30 personen. Varen met meer personen is mogelijk. U wordt dan geboekt op meerdere boten.

Met een groepsvaart hebt u onze boot geheel voor uw eigen gezelschap

Catering aan boord

Maak uw groepsvaart tot een echt feestje met een heerlijke lunch, high-tea of borrel aan boord. Maak een keuze uit ons smakelijke aanbod.

Extra talen met onze audio-app

Dankzij onze audio-app kunnen we naast Nederlands en Engels tijdens de groepsvaart ook audiotours in andere talen aanbieden. Wanneer uw gezelschap meertalig is, kunt u op uw eigen device de gewenste taal selecteren. Zodra u langs een van de informatiepunten vaart, speelt de app automatisch de audio af en laat informatie en foto’s zien over de locaties. Ook vindt u in de app een extra wandelroute door de historische binnenstad. Tevens te gebruiken als stadsplattegrond.

Varen als personeelsuitje!

Varen is een ideale manier om met collega’s de omgeving van Leiden te verkennen. Met grote en kleine groepen kunt u bij ons een boottocht maken. Wij werken altijd stipt op tijd en laten niets aan het toeval over om van uw vaartocht een geslaagd relatie-event te maken. Indien gewenst kunt u als bedrijf betalen op factuur. Vraag naar de voorwaarden.

Onze boten zijn speciaal voor ons ontwikkeld, dus voldoen aan kwaliteit en duurzaamheid. Al onze boten zijn elektrisch, lekker geruisloos voor u en voor de bewoners van onze stad.

Liefst varen we met een open boot, dat betekent namelijk mooi weer. Omdat het ook bij minder mooi weer fijn varen is hebben we een ingenieuze dakconstructie ontwikkeld die geschikt is voor de vele lage bruggen die zo markant zijn voor de historische stad Leiden.

Volta – t/m 30 personen

Een boot waar we trots op zijn. Een comfortabele, elektrische sloep. Doorontwikkeld op de kennis van onze boot de Tesla. Geschikt voor elk weertype. Ideaal voor lekkere catering aan boord.

varen we met een open boot

Tesla – t/m 22 personen

Inmiddels weer een aantal jaren in de vaart. Een comfortabele, elektrische sloep, speciaal voor ons ontwikkeld. Geschikt voor elk weertype. Ideaal voor lekkere catering aan boord.

varen we met een open boot door Leiden

Nieuwe Rijn & Stille Rijn – maximaal 10 personen

Intiemere boot voor kleinere gezelschappen. Ook deze boten zijn comfortabel en geschikt voor catering aan boord. We varen open bij mooi weer, overdekt bij minder mooi weer.

Groepsvaart door Leiden Overdekte groepsvaart Leiden

 

Extra’s

Bij uw aanvraag kunt u in stap 2 aangeven of u catering bij wilt bestellen, voor aan boord.

Annuleren

Aan het annuleren van een groepsvaart, binnen 7 dagen voor vertrek, zijn kosten verbonden. Zie hier de annuleringsvoorwaarden.

Varen kagerplassen vanuit Leiden

Arrangementen

Groepsvaart

Onze schipper vaart u langs de mooiste plekken in Leiden en de Kagerplassen. U kunt indien gewenst uw eigen hapjes en drankjes meenemen of bestel uit ons ruime aanbod. Prijs vanaf €175 per uur varen, met een minimale vaartijd van 1,5 uur.

Groepsvaart met High Tea

Een gezellige bezigheid, zowel in de winter als de zomer. Laat u aan boord verrassen door onze hartige en zoete hapjes met uiteraard mooie verschillende thee soorten. Een unieke ervaring om te delen met vrienden of familie.

Groepsvaart met borrelhappen

Varen over de Leidse grachten en tegelijkertijd genieten van borrelhapjes en koude dranken? Dit kunnen wij voor u regelen. Het perfecte uitje om het weekend in te luiden met familie, vrienden of collega’s.

Groepsvaart met lunch

Onder het genot van diverse broodjes en drankjes vaart onze schipper u langs de mooiste plekken in Leiden en omstreken. De lunch bestaat uit vers brood van de lokale Friese bakker met onder meer hummus, boerenbrie, en zalm met roomkaas.