Voorwaarden bij annuleren

Het kan voorkomen dat u onverwacht verhinderd bent voor uw Rondvaart, Special, Groepsvaart of Sloephuur. U kunt u reservering of boeking verplaatsen, annuleren of omboeken. Daaraan zijn kosten verbonden.

Verzoek tot annuleren of verplaatsen? Uitsluitend via mail aan info@bootjesenbroodjes.nl. Voeg naast uw verzoek uw reserveringsbevestiging toe.

Rondvaart en Special

U kunt uw gekochte tickets tot één dag voor vertrek annuleren of, indien mogelijk, verplaatsen. De verwerkingskosten bedragen 20%, met een minimum van €5, per wijziging.

Sloephuur

Omboeken of annuleren kan tot een dag voor vertrek:

  • tot 72 uur voor vertrek bedragen de verwerkings- en administratieve kosten €10,- per sloep
  • tot 24 uur voor vertrek bedragen deze kosten €20,- per sloep.
  • binnen 24 uur voor vertrek is restitutie (tenzij gebruik gemaakt kan worden van de slecht weer regeling) niet mogelijk.

Aanvraag tot annuleren/verplaatsen gaat uitsluitend via email naar info@bootjesenbroodjes.nl, met vermelding van de boekingsgegevens.

Bij regen en hevige wind is annuleren op de dag van vertrek kosteloos mogelijk. De verhuurder stelt op die dag vast of de weersomstandigheden dusdanig zijn dat u kosteloos kunt annuleren.

Groepsvaart

Wanneer u uw privétocht wilt annuleren en dit langer dan 14 dagen voor aanvang van uw tocht doet, brengen wij geen kosten in rekening. Bij annulering 14 tot 7 dagen voor aanvang van de tocht brengen wij 50% van het totaal bedrag in rekening. Wanneer u 7 dagen of korter van tevoren annuleert, zijn wij genoodzaakt de totale kosten van de groepsvaart in rekening te brengen.

Voor de catering bij uw privétocht geldt dat er geen annuleringskosten zijn wanneer u langer dan 72 uur van tevoren annuleert. In verband met de inkoop moeten wij 75% tot 100% van de kosten in rekening brengen wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.


Contact