Voorwaarden bij annuleren

Het kan voorkomen dat u onverwacht verhinderd bent voor uw rondvaart, special, groepsvaart of sloephuur. Neem in alle gevallen zo spoedig mogelijk contact op met 06-22610552 of info@bootjesenbroodjes.nl.

Rondvaart en Special

Bij online gekochte tickets doen wij ons uiterste best om uw tickets kosteloos om te boeken naar een rondvaart op een ander tijdstip.

Groepsvaart

Wanneer u uw priv├ętocht wilt annuleren en dit langer dan 14 dagen voor aanvang van uw tocht doet, brengen wij geen kosten in rekening. Bij annulering 14 tot 7 dagen voor aanvang van de tocht brengen wij 50% van de kosten in rekening. Wanneer u 7 dagen of korter van tevoren annuleert, zijn wij genoodzaakt de totale kosten van de rondvaart in rekening te brengen.

Voor de catering bij uw priv├ętocht geldt dat er geen annuleringskosten zijn wanneer u langer dan 72 uur van tevoren annuleert. In verband met de inkoop moeten wij 75% van de kosten in rekening brengen wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.

Sloephuur

Annuleren van een gehuurde sloep kan kosteloos wanneer de verhuurder de weersomstandigheden als onplezierig definieert. Wanneer u om een andere reden uw sloephuur wilt annuleren kan dit tot 24 uur van tevoren.

Voor de catering bij de huur van uw sloep geldt dat er geen annuleringskosten zijn wanneer u langer dan 72 uur van tevoren annuleert. In verband met de inkoop moeten wij 75% van de kosten in rekening brengen wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.

Contact