Voorwaarden bij annuleren

Het kan voorkomen dat u onverwacht verhinderd bent voor uw rondvaart, special, groepsvaart of sloephuur. Neem in alle gevallen zo spoedig mogelijk contact op met 06-22610552 of info@bootjesenbroodjes.nl.

Rondvaart en Special

Bij online gekochte tickets doen wij ons uiterste best om uw tickets kosteloos om te boeken naar een rondvaart op een ander tijdstip.

Groepsvaart

Wanneer u uw privétocht wilt annuleren en dit langer dan 14 dagen voor aanvang van uw tocht doet, brengen wij geen kosten in rekening. Bij annulering 14 tot 7 dagen voor aanvang van de tocht brengen wij 50% van de kosten in rekening. Wanneer u 7 dagen of korter van tevoren annuleert, zijn wij genoodzaakt de totale kosten van de rondvaart in rekening te brengen.

Voor de catering bij uw privétocht geldt dat er geen annuleringskosten zijn wanneer u langer dan 72 uur van tevoren annuleert. In verband met de inkoop moeten wij 75% van de kosten in rekening brengen wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.

Sloephuur

Annuleren van een gehuurde sloep kan kosteloos wanneer de verhuurder de weersomstandigheden op de dag van vertrek als onplezierig definieert.

Omboeken of annuleren kan tot een dag voor vertrek. Tot 72 uur voor vertrek bedragen de verwerkings- en adminstratieve kosten €10,- per sloep. Tot 24 uur voor vertrek bedragen deze kosten €20,- per sloep.

Voor de catering bij de huur van uw sloep geldt dat er geen annuleringskosten zijn wanneer u langer dan 72 uur van tevoren annuleert. In verband met de inkoop moeten wij 75% van de kosten in rekening brengen wanneer u de catering minder dan 72 uur van tevoren annuleert.

Contact